Onze passie en ambitie

Onze kracht

Wij steken veel energie en liefde in onze eindproducten; uw website of webshop. Wat we willen bereiken is dat door ons ontwikkelde websites en webshops onze klanten helpen hun persoonlijke doelen te behalen. Drie begrippen staan voor ons centraal hierin;

Maatwerk

Elke website of webshop die wij ontwikkelen heeft logischerwijs een ander einddoel. Dit staat centraal bij het gehele ontwikkelingsproces. U als klant wordt betrokken in dit proces, van het uiterlijk tot de functionaliteiten van uw persoonlijke pagina. Er wordt regelmatig met u overlegt. Hiernaast is er altijd ruimte voor u om input of feedback te geven. Op deze manier zorgen wij ervoor dat elk van onze websites en webshops aansluit bij u als klant en bij hetgeen wat u met uw persoonlijke site wilt bereiken.

Oplossingsgericht

Wij zien geen problemen. Onze aanpak van vraagstukken  is gericht en erg positief. Focussen op hoe dingen niet moeten leidt af, daarom is het van belang juist aan de andere kant te beginnen, bij wat we uiteindelijk willen bereiken. Soms kunnen issues niet op een gebruikelijke manier worden opgelost, maar er is altijd een oplossing die toch naar het gewenste doel leidt.

Openheid

Wij vinden niets zo belangrijk als u met open vizier tegemoet treden. Dit betekent dat wij nooit een blad voor de mond nemen tijdens gesprekken en honderd procent transparant zijn over onze werkwijze en kosten. Simpel gezegd: wij informeren u maximaal en laten geen enkele vraag onbeantwoord. U weet bij Dutchwebdesign dus altijd waar u aan toe bent.

Onze ambitie

Ons doel is gebruiksvriendelijke websites ontwikkelen die esthetisch goed zijn en beschikken over een perfect achterliggende techniek, om te zorgen dat u als klant zo meer business genereert.