Magento webshop

Dutchwebdesign is specialist in het bouwen van geavanceerde en onderscheidende Magento 2 webshops. Of het nu om kleine of grote webshops, multistores of maatwerk projecten binnen het Magento e-commerce platform gaat. Niets is ons te gek.

dutchwebdesign als Magento maatwerk specialist

Er komt veel kijken bij het behalen van e-commercedoelen. Een belangrijke factor in het succes daarin is de samenwerking met een creatieve, innovatieve partner. DWD beschikt over een multidisciplinair team met verschillende expertises en heeft meer dan 300 klanten. Door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van maatwerk magento omgevingen kunnen we op strategisch niveau met je meedenken. Technische en complexe vraagstukken gaan we niet uit de weg.

magento vs. andere e-commerce platforms


Naast Magento bestaan er nog andere e-commerce platforms als WooCommerce, Shopify, Lightspeed en Shopware. Je zult waarschijnlijk denken ‘waarom Magento en niet …?’. Goede vraag. Ontdek meer over de verschillen tussen de platforms. Vergelijk ze met elkaar door naar één van de volgende pagina’s te gaan:

magento webshop specialist

Wij ontwikkelen al jaren hoogwaardige Magento webshops met meerdere talen, valuta, stores en koppelingen naar ERP. We onderscheiden ons met andere aanbieders door onze gestructureerde aanpak en het opleveren van Magento webshops die converteren. Na livegang werken we samen aan verdere online groei en optimalisatie van jouw Magento webshop. Bij ons hoor je geen “Dit kan niet”. Alles is mogelijk, we kunnen al jouw wensen realiseren, maar zullen richting jou altijd kritisch zijn om te bepalen of de wens noodzakelijk is bij het halen van je bedrijfsdoelstellingen. Enkele DWD facts:

 

  • Sterk in Magento maatwerk
  • Bewezen ervaring in ERP koppelingen
  • Flexibel en enorm klantgericht
  • Eerlijk en transparant
  • Eigen ontwikkelde modules

ERP Koppelingen voor jouw Magento 2 webshop

Samen met onze specialistische partners leggen we ook koppelingen ter ondersteuning van bedrijfsprocessen. Zo kun je bijvoorbeeld realtime inzicht hebben in een up-to-date voorraadbeheer. DWD heeft ook een aantal eigen koppelingen ontwikkeld. Ontdek hier of jouw gewenste koppeling door ons wordt gelegd. Is dit niet het geval? Dan gaan wij de uitdaging aan en zorgen we ervoor dat deze koppeling er alsnog komt, indien het de beste optie is.

Dutchwebdesign webshop modules

DWD ontwikkelt eigen Magento modules. Codes hiervoor zijn door onszelf geschreven. Ervaar dan ook de voordelen van eventuele uitbreidingen aan deze modules en functionaliteiten, vóór en na de livegang. Maatwerk tot in de kleinste details is ook mogelijk. Zo zorgen we ervoor dat elke webshop aansluit op de wensen van de opdrachtgever en zich onderscheid van anderen.

Onze professionals staan voor je klaar

Heb je interesse in een kennismaking? Neem dan contact met ons op, al 300+ tevreden klanten gingen je voor!    Laat ons je bellen