Terug naar case overzicht

Tof! Tilburg – WordPress website

maatwerk WordPress website

Tof! Tilburg is ontwikkeld om inwoners, investeerders en bezoekers van Tilburg te informeren over alle recente bouwontwikkelingen in de binnenstad van Tilburg. De binnenstad is flink op de schop gegooid door het creëren van winkelrondjes, komst van nieuwe retailers zoals Primark en Hudson’s Bay en het aanleggen van nieuwe ‘winkelrondjes’. De werkzaamheden die jaren in beslag nemen hebben veel impact op de bereikbaarheid en overlast in de binnenstad. De website dient als informatie platform en geeft met een interactieve tijdlijn, beeldmateriaal en beelden weer wat er per project gaande is en wat men van de ontwikkelingen kan verwachten.

Bezoek website

Interactieve plattegrond

De website heeft een interactieve plattegrond om op een duidelijke manier te laten zien welke onderdelen in het centrum gaan veranderen, wat al klaar is en wat voor welke periode gepland staat. Hiervoor is een tijdlijn gebruikt die precies aangeeft waar het project staat.

Hester Kerpel

Hester Kerpel

Ben je nieuwsgierig?

Hester Kerpel gaat graag het gesprek met je aan! Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

Hester Kerpel
Hester Kerpel

Business developer

076-5323619

sales@dutchwebdesign.nl


* Verplicht in te vullen