Terug naar case overzicht

Takeaway.com

Intranet Takeaway.com

Maatwerk intranet omgeving op Symfony basis

In opdracht van Takeaway.com is een maatwerk meertalig intranetplatform ontwikkeld. De nieuwe intranet omgeving draagt bij aan een versoepeling van de interne communicatie binnen de kantoren van Takeaway.com die over meerdere landen verspreid zijn.

De voordelen van een maatwerk intranet voor Takeaway.com

De nieuwe intranet omgeving van Takeaway.com moest aan een breed scala van eisen voldoen. Niet alleen qua design en gebruiksvriendelijkheid maar ook wat functionaliteiten betreft. Vanwege de wensen op het gebied van API koppelingen, rechten, beveiliging en plaats van hosting was een maatwerk oplossing de beste keus. Hierdoor was het voor Takeaway.com niet nodig om concessies te doen, met als gevolg dat zij nu een intranet omgeving hebben dat voldoet aan alle eisen.

Een toekomstgerichte opzet

Een belangrijk kenmerk van het maatwerk intranetplatform van Takeaway.com is dat deze toekomstgericht is opgezet.  Bij een investering zoals een maatwerk intranet is het van belang om aan de lange termijn te denken. Het intranetplatform is zo dynamisch mogelijk neergezet zodat het kan mee kan groeien met de koers van de onderneming. Door het huidige platform als een solide basis neer te zetten, kunnen gemakkelijk nieuwe functionaliteiten toegevoegd worden zonder in te leveren op de kwaliteit van het platform.

Responsive design voor cross platform usability

Het maatwerk intranetplatform heeft, naast een design voor desktops en laptops, ook een design dat geschikt is voor tablets en mobiel gebruik. Dit maakt dat de gebruikers van het intranet niet gebonden zijn aan het gebruiken van enkel hun desktops maar dat zij ook gemakkelijk gebruik kunnen maken van het intranet op hun mobiele telefoons.