Terug naar case overzicht

Princess Traveller – maatwerk Magento 2 webshop

Snel de juiste koffer vinden

Dutchwebdesign heeft voor Princess Traveller een Magento 2 webshop ontworpen en gebouwd. Het resultaat is een mooie en functionele webshop met maatwerk keuzehulp systeem. Dit keuzehulp systeem maakt het voor de consument mogelijk om te bepalen welke koffer het beste bij zijn of haar wensen aansluit. Deze webshop is de eerste in rij die voor de Ouborg Group ontwikkeld wordt, binnenkort wordt namelijk ook de nieuwe Bourgini en Princess Sportsgear webshop gelanceerd. Deze webshops kennen geen e-commerce functie maar wel een koppeling met verkooplocaties waar de producten eenvoudig online aangeschaft kunnen worden.

Bezoek website

Maatwerk koffer keuzehulp

Binnen deze Magento 2 shop is een keuzehulp ontwikkeld zodat de bezoeker eenvoudig een resultaat van koffers gepresenteerd krijgt die voldoet aan de wensen. Denk hierbij aan het wel/niet bevatten van een oplader, geintegreerd slot, cabin size. Dit zijn kenmerken waarop bezoekers een koffer vaak selecteren.

Joost Mullaert

Joost Mullaert

Ben je nieuwsgierig?

Joost Mullaert gaat graag het gesprek met je aan! Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

Joost Mullaert
Joost Mullaert

Directie / Accountmanager

076-5323619

info@dutchwebdesign.nl


    * Verplicht in te vullen