Terug naar case overzicht

MagicFX – Magento webshop met Exact koppeling

MagicFX - Blow your mind

Maatwerk Magento webshop

MagicFX, de leverancier van high-end special effects die iedereen kent van feesten als Tomorrowland, Pussylounge, Kensington, Adele en Sensation heeft Dutchwebdesign geselecteerd om de nieuwe Magento webshop te ontwikkelen. Het resultaat is mede door de schitterende beelden fantastisch geworden.

MagicFX knalt van het scherm af!

De webshop ademt het MagicFX gevoel uit. Het lijkt of je op een groot feest staat maar onderliggend is er een slimme navigatie structuur ontwikkeld die de zakelijke klanten eenvoudig producten en navullingen laat bestellen. Dit alles gekoppeld met het ERP systeem van MagicFX, enkele kenmerken: B2B functionaliteit / Unieke presentatie van configureerbare artikelen / Koppeling naar ERPMaatwerk referentie module met koppelingen naar gebruikte producten / Complexe product detail pagina’s met links naar consumables en gerelateerde producten  / Responsive.

Magento B2B webshop

Om het bestelproces van B2B klanten zo efficient mogelijk te laten verlopen heeft de MagicFX webshop een B2B module. Deze Magento B2B is door Dutchwebdesign ontwikkeld en stelt de klant in staat om voor verschillende klant(groepen) een assortiment met bijbehorende prijzen te presenteren. Relaties van MagicFX kunnen op de voor hen geschikte tijd bestellingen plaatsen, zowel op een computer als onderweg op een tablet of mobiel. Een enorm voordeel voor een producent/groothandel als MagicFX. De order handling kost op deze manier ook weinig tijd binnen de eigen organisatie.

 

Magento Exact Globe koppeling

Om het bestelproces van B2B klanten zo efficient mogelijk te laten verlopen is de Magento webshop gekoppeld met Exact Globe. In tegenstelling tot de Exact online Magento koppeling die we vaker leggen is deze iets anders. Het is een groter Exact pakket en de koppeling heeft meer mogelijkheden. Klanten worden gekoppeld met de webshop, net als de producten en de voorraad. Orders worden automatisch in Exact Globe geplaatst en binnen Exact verder verwerkt tot aan de verzending naar de klant.

Dutchwebdesign kan echt alles bouwen of ontwerpen! Er zitten veel technische uitdagingen in onze site, allemaal perfect opgelost. DWD komt zelf met goede suggesties op het gebied van usability, design en functionaliteit. Er wordt gewerkt via een online project management systeem. Dit zorgt voor een heldere communicatie en zorgt ervoor dat het projectteam altijd een actuele status heeft van de voortgang en openstaande punten. Erg fijn werken. Quote Brandboss - Jean-Pierre