Terug naar case overzicht

Magento 2 webshop voor Sweet Jewellery

Magento 2 webshop met ERP koppeling naar Exact online

Maatwerk Magento 2 webshop

Een webshop om verschillende looks simpel te mixen met één klik. Sweet Jewellery is gericht op de verkoop van sieraden en heeft wisselende kledingcollecties. Een complex vraagstuk waar Dutchwebdesign wel raad mee weet.

Bezoek webshop

Ontwikkeling Magento 2 webshop

Dutchwebdesign heeft de Magento 2 webshop op maat gemaakt waarin je verschillende looks en stylen kan combineren. Het heeft de mogelijkheid om de laatste instagram posts te laten zien via de webshop. Ook worden de klantenbeoordelingen weergegeven. En als bezoeker is het eenvoudig om Sweet Jewellery op te slaan in je contacten op je telefoon. Zo staat Sweet Jewellery direct in contact met de klant. Dutchwebdesign heeft in samenwerking met Sweet Jewellery een maatwerk Magento 2 webshop op kunnen leveren, waar de bezoeker het gemak ervan makkelijk kan ervaren. Voor Sweet Jewellery wordt ook de online marketing gedaan.

Shop the look

De speciaal voor Sweet Jewellery ontwikkelde Shop the look functie laat de bezoeker op een eenvoudige manier de gehele look die op de foto te zien is in het winkelmandje plaatsen. De ultieme manier van upselling die direct vanaf lancering van de webshop succesvol is!

Sweet Jewellery plaatst vrijwel iedere week een nieuwe collectie. Via deze Shop the look functie zien we dan ook dat de nieuwe looks binnen korte tijd verkocht worden, een erg mooi resultaat!

Magento 2 webshop

De Magento 2 webshop biedt vele mogelijkheden. Bijvoorbeeld de koppeling naar social media, pakketdiensten, up-selling, klantenbeoordelingen en nog veel meer. De Magento 2 webshop geeft aan Dutchwebdesign de mogelijkheid om maatwerk te leveren. Zo ook aan SweetJewellery waarvoor wij een gebruiksvriendelijke webshop hebben gebouwd.

 

ERP koppeling naar Exact online

De Magento 2 webshop is gebruiksvriendelijk. De ERP koppeling naar Exact online is door Dutchwebdesign geplaatst in de Magento 2 webshop. De koppeling houdt in dat Sweet Jewellery de voorraad maar één keer invult bij de Magento 2 webshop. En dit wordt automatisch gekoppeld met Exact online in het systeem. De nauwkeurigheid verbetert hierdoor en spaart het tijd om alles dubbel in te voeren in verschillende systemen.