Terug naar case overzicht

EFDN maatwerk WordPress site

Changing lives through football

EFDN

EFDN (European Football for Development Network) is een netwerk voor professionele voetbalclubs die de voetbal sport inzetten voor sociale ontwikkelprogramma’s. EFDN is een succesvolle maatwerk WordPress site en is uitgebreid met een extranet omgeving waar voetbalclubs allerlei informatie met elkaar delen. De data is buiten de webroot opgeslagen en is daarom extra veilig!

Bezoek website
efdn mockup

WordPress maatwerk

EFDN biedt verschillende programma’s aan. Deze programma’s worden door de aangesloten clubs aangeboden. Via de site is precies terug te zien welke clubs betrokken zijn. Iedere club biedt sociale ontwikkelprogramma’s aan. De gebruiker kan eenvoudig de gekoppelde club selecteren en krijgt automatisch het programma te zien van de betreffende club.

Inschrijven nieuwsbrief

Door de vele content kan men zich ook inschrijven voor een nieuwsbrief. Een nieuwsbrief waar iedere club en programma in moet komen staan is een hele grote nieuwsbrief. Dutchwebdesign heeft de optie toegevoegd om nieuwsbrieven te filteren. Wanneer de gebruiker zich inschrijft voor de nieuwsbrief kan het onderwerpen selecteren. Zo krijgt de gebruiker nieuwsbrieven die zij aanvinken. Naast die optie biedt het de optie om één keer per maand de nieuwsbrief te ontvangen of wanneer er een nieuwsbrief uit is.