Terug naar case overzicht

Dak & Gevel Ingenieurs – maatwerk WordPress website

Moderne en functionele WordPress website

Simpel, modern en zeer functionele maatwerk website

Dak & Gevel Ingenieurs doet alles op het gebied van dak en gevel. Ze richten zich met name op het adviseren en onderzoeken van bijvoorbeeld schades. Zoals ze zelf zeggen: “Sterk in het voorkomen en oplossen van uw dak- en gevelproblemen.” Dak & Gevel Ingenieurs heeft Dutchwebdesign gevraagd een nieuwe website te ontwerpen en realiseren waar de focus ligt op de mooie beelden van de projecten. Dus daar zijn we mee aan de slag gegaan! De eerdere website is in 2009 ook door ons ontwikkeld. Dak & Gevel Ingenieurs is dus al 10 jaar klant! Een mooie mijlpaal 🙂

Bezoek website
DGI Case

Duidelijke scheiding

DGI vindt het belangrijk dat er een duidelijke scheiding is tussen dakadvisering en geveladvisering. Over de gehele website is hier met deze reden een duidelijk onderscheid in gemaakt. Daarnaast zijn de referenties belangrijk om in beeld te brengen. De referenties kunnen ook gekoppeld worden aan de categorieën daken en gevels. Waardoor ook hier een duidelijk onderscheid is ontstaan. Voor de websitebezoeker is het gemakkelijk gemaakt om te allen tijde contact op te kunnen nemen of een specialist te raadplegen, door middel van een offerte aanvraag of door direct telefonisch contact met één klik op de knop.

 

Aandacht voor mouse-over hovers

Ook is er veel aandacht besteed aan de mouse-over hovers. Wanneer je bijvoorbeeld met je muis over ‘Dakadvisering’ gaat, dan krijg je een mooie bijpassende afbeelding te zien. Ditzelfde geldt voor ‘Geveladvisering’. Bij recente projecten is er gekozen voor een zoom-hover. Wanneer je met je muis over het beeld gaat, zoomt de afbeelding wat in.

 

Belangrijke SEO migratie

Om bij de overgang van een oude website naar de nieuwe je verkeer en rankings in Google niet te verliezen is het belangrijk, door middel van een goede migratie, de site te sturen. De nieuwe url structuur wijkt namelijk vaak voor een groot deel af van de oude. Ons marketing team voert deze migratie uit door middel van een compleet redirectplan. Dit zorgt ervoor dat Google de nieuwe website ook goed zal begrijpen en worden trouwe bezoekers goed doorgestuurd wanneer zij naar een oude url gaan (die nog geïndexeerd wordt door Google of door de browsergeschiedenis).

Het ziet er mooi en modern uit. Daar worden wij blij en vrolijk van, bedankt!