Terug naar case overzicht

Buchrnhornen – maatwerk WordPress website

Aandacht voor bewegen

WordPress website met maatwerk modules

Buchrnhornen is dé Voetspecialist in midden en Zuid Nederland met ruim 70 jaar historie en 31 locaties. Op basis van een rebranding door Studio Noorderbrand en een eerste opzet voor de website heeft Dutchwebdesign het website ontwerp verder opgepakt en vervolgens de technische realisatie. De nieuwe website heeft een meer logische opbouw van de verschillende diensten die Buchrnhornen biedt en zorgt ervoor dat bezoekers de juiste acties kunnen uitvoeren. Deze acties worden vervolgens ook gemeten en op een overzichtelijke manier.

Bezoek website

Online afspraak maken

Via de website kunnen bezoekers eenvoudig een afspraak maken voor een gratis  loopscan. Op dit moment wordt deze aanvraag via e-mail bij de juiste locatie afgeleverd maar de volgende stap is het koppelen van deze functie aan het achterliggende afspraken systeem. Dit systeem wordt hier eerst op ingericht, daarna kunnen wij de koppeling verzorgen.

 

Sterke SEO migratie

Het behouden van de vindbaarheid was essentieel bij dit project. De oude website bestond al lang en had een goede google autoriteit opgebouwd. Onze online marketeers hebben er middels een SEO migratie voor gezorgd dat door een goede voorbereiding +  een goede begeleiding tijdens de implementatie ervoor gezorgd is dat de vindbaarheid van de website nauwelijks is gewijzigd.