Terug naar blog overzicht

Webshop Vakbeurs 25 en 26 april

3 minuten leestijd

Nekkerhal Mechelen

Artikel delen:


25 En 26 april zal hét E-commerce event van het jaar plaatsvinden in de Nekkerhal in Mechelen; de Webshop Vakbeurs. En Dutchwebdesign is er bij! Bezoek onze stand, standnummer 52. De Webshop Vakbeurs richt zich op ondernemers die willen starten met een webshop, entrepreneurs die hun online kanaal willen optimaliseren en op gevestigde namen die naast fysieke verkoop de stap naar online verkoop willen maken. Dus als je erover nadenkt om te beginnen met een webshop, dan is deze beurs the place to be!

Expertisebeurs

Op de beurs zullen zo’n 60 exposanten en 85 leveranciers aanwezig zijn. Er zijn 4 seminarieruimtes aanwezig op de beurs. Hier zullen inspirerende gastsprekers actuele onderwerpen behandelen en jou als ondernemer praktische tips geven. Deze topsprekers komen zowel uit Nederland als uit het buitenland. Je ontmoet directie, managers, eigenaren van webwinkels, offline retailers en andere ondernemers die een webwinkel willen starten of optimaliseren. Meer dan genoeg gelegenheid om in contact te komen met partijen die die jouw business naar een hoger niveau kunnen tillen. Dutchwebdesign is aanwezig op de beurs om haar expertise te delen en advies te geven over de online processen van bedrijven. Kom jij ook langs bij onze stand?

De Webshop Vakbeurs 2018

Diensten die wij aanbieden met betrekking tot E-commerce

Wij ontwerpen en realiseren Magento 2 webshops en Intranet en Extranet omgevingen. Ook verzorgen wij Online Marketing in de vorm van SEO (zoekmachineoptimalisatie) en social media marketing.

Magento 2 webshops

Dutchwebdesign ontwerpt en realiseert professionele maatwerk Magento 2 webshops. We zijn gespecialiseerd in complexe webshops met waar nodig koppelingen naar ERP of logistiek.

Online marketing

Een website of webshop moet zorgen voor goede conversie. Dutchwebdesign ondersteunt je organisatie hierin en werkt samen met jou aan een goede vindbaarheid en online groei. Ook biedt Dutchwebdesign social media marketing aan. Jouw vertegenwoordiging op social media is immers, samen met je website, hét online visitekaartje van jouw organisatie.

De thema’s van de Webshop Vakbeurs

Er komen een zestigtal exposanten naar de beurs die oplossingen bieden op de volgende E-commercedomeinen:

  • Hosting & Connectiviteit
  • Marketing, Analytics & data
  • Betaling, veiligheid & recht
  • Logistiek & distributie
  • E-commerce, software & ontwikkeling
  • Zoeken & vergelijken

Voor zowel startende ondernemers als professionals die hun online kanalen willen optimaliseren is de Webshop Vakbeurs een evenement dat niet gemist mag worden. Het bezoek van de beurs is gratis, maar je moet je wel even registreren op de website van de beurs.

Wie, wat, waar?

Locatie:
Nekkerhal
Plattebeekstraat 1
2800 Mechelen

Standnummer: 52

Beurs data:
Woensdag 25 april 2018 van 10:00 tot 17:00 uur
Donderdag 26 april 2018 van 10:00 tot 17:00 uur

Bezoek voor meer informatie: Webshop Vakbeurs (de officiële website)