Terug naar blog overzicht

We zijn partner van Google!

2 minuten leestijd

Google partner Dutchwebdesign

Artikel delen:


Maar wat betekent dat?

Deze Google Partner-status houdt in dat Dutchwebdesign over de juiste vaardigheden en expertise van Adwords beschikt, daarnaast heeft voldaan aan een bepaalde uitgaven voor Google-advertenties én gegroeid is als agency met een groter klantenbestand. Daar zijn wij uiteraard trots op! Zo’n badge ontvang je namelijk niet zomaar.
We horen je denken “Wat is dan het voordeel voor mijn bedrijf?”. Met de Google Partner badge kunnen we daadwerkelijk aantonen dat we beschikken over de juiste expertise betreft online marketing. Zo hebben onder andere Adwords en Analytics geen geheimen voor ons. Met deze tools kunnen we ook jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen op het gebied van online marketing.

Dat smaakt naar meer!

Naast deze certificering hebben we nu ook iemand in huis gehaald met kennis op het gebied van social media marketing. Content creëren en adverteren op onder andere Facebook en Instagram zijn taken die ook onder online marketing vallen. Maar niet alleen op het gebied van online marketing zijn we aan het groeien. Ons team wordt ook versterkt door twee sterren van Magento 2 developers! En zijn een paar van onze developers goed op weg zich “magento 2 certified developer” te mogen noemen. Deze groei smaakt naar meer. We willen in de loop van de tijd streven naar nog meer certificering vanuit verschillende disciplines en onszelf blijven voeden met nieuwe kennis, wat weer ten goede komt voor de kwaliteit en online zichtbaarheid van uw webshop of website.