Terug naar blog overzicht

Update: Dutchwebdesign heeft niet stilgezeten

10 minuten leestijd

Artikel delen:


Hoe gaat het toch met die vakidioten in het centrum van Breda? Nou, dat zullen we je eens vertellen. Dutchwebdesign blijft maar groeien. Wat rijmt op koeien 😉 En laat dat nou ons favoriete dier zijn. Lekker dutch.

DWD groeit de kantoorruimte uit 

Inmiddels is ons team gegroeid naar 25 loeisterke DWD’ers! En dat zorgt voor diverse veranderingen. Doordat we groter worden, lopen er ook meer en grotere projecten. Om een aantal klanten tegelijk te kunnen ontvangen, én omdat te veel DWD’ers in één ruimte voor te veel geloei zorgen, hebben we sinds januari de kantoorruimte naast de huidige ook in gebruik mogen nemen. De hele 4e verdieping op Keizerstraat 17/19 in Breda wordt het werkveld van Dutchwebdesign. Van 300m2 naar maar liefst 600m2! Dat geeft potentie om nog verder te groeien én ruimte voor meer vergaderplekken. Wat super fijn is 🙂 We gaan deze extra ruimte onder andere inzetten voor meer strategische sessies en workshops. Verder komt er in de nieuwe kantoorruimte een omgeving voor usertest sessies. Handig hè!

Processen en bedrijfsstructuur

Groei binnen een bedrijf vraagt er om ook nog eens kritisch naar de huidige processen en hiërarchie te kijken. Dat hebben we dan ook gedaan. Dit heeft geresulteerd in een managementteam waarbij iedere tak vertegenwoordigd wordt door een manager. Zo hebben we nu Thomas van den Dungen als Technisch manager en is Sharina Kiesebrink Operationeel manager. Het management team zorgt voor het verder verbeteren van de manier van werken en dat de operationele en technische werkzaamheden op de juiste manier uitgevoerd worden. Eigenaar Joost Mullaert zal zich, naast het delen van kennis, meer richten op het doorvertalen van complexe klantwensen naar goed werkende online oplossingen en het verder innoveren op gebied van applicatie, software en infrastructuur.

Achter de schermen

Naast dat we achter de schermen bezig zijn met groei, zijn we momenteel ook druk met een geheel nieuwe website. De oplettende volger heeft al eens een sneak peek voorbij zien komen op onze social media kanalen. Niet gezien? Check het hier op Facebook of Instagram en volg ons meteen eventjes. Dan blijf je gelijk up-to-date. Klanten gaan uiteraard voor op de ontwikkeling onze nieuwe website. De afgelopen tijd zijn we aan de slag gegaan voor een aantal mooie bedrijven. Zo hebben we een nieuwe webshop mogen ontwikkelen voor BK Cookware en een Magento 2 omgeving voor WSB Finishing Equipment. Verder is recent de nieuwe webshop van Adivo live gegaan, welke is gekoppeld met Onetrail. Daarnaast zijn we onder andere nog druk bezig met de ontwikkeling van de webshop voor INTO die tevens wordt gekoppeld met Onetrail.  

Vaker naar buiten treden

Om de groei verder voort te zetten is het belangrijk dat we als Dutchwebdesign meer zichtbaar worden. Zo hebben we afgelopen jaar voor het eerst aan een groot event deelgenomen. Dit is ons goed bevallen. Dit jaar zijn we daarom ook weer aanwezig geweest op de Webwinkel Vakdagen. Wie weet heb je ons daar wel gespot. Mocht je ons niet hebben kunnen spreken en lijkt het je interessant om te ontdekken wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen, maak vrijblijvend een afspraak om onder het genot van een kopje koffie en een koetjesreep over de mogelijkheden voor jouw bedrijf te praten. Evenementen als de Webwinkel Vakdagen gaan we vaker bezoeken, zodat we de kennis die we hebben met meer bedrijven kunnen delen om ze zo verder te helpen.