Terug naar blog overzicht

Meer leads halen uit je bestaande websitebezoekers?

5 minuten leestijd

Partner leadinfo - dutchwebdesign

Artikel delen:


Who’s taking the lead?

Je hebt dagelijks waarschijnlijk honderden of misschien duizenden websitebezoekers, maar hoeveel daarvan worden nou eigenlijk leads? Leads die jouw contactformulieren invullen of bijvoorbeeld naar je bedrijf bellen voor meer informatie. Alle andere websitebezoekers, die geen gegevens achter laten, zijn als het ware onzichtbaar en kun je niet na bellen of na mailen. Echt niet..?

Genereer meer leads met Leadinfo

Ja wel! Met Leadinfo komt daar toch verandering in. Leadinfo maakt het mogelijk om je zakelijke websitebezoekers te herkennen. De leadgeneratie software toont in een overzicht de bedrijven die op je website komen, waardoor je met de bijgevoegde contactgegevens direct contact kan opnemen. Zo maak je van een onzichtbare websitebezoeker wellicht een lead! Op deze manier hoef je niet meer af te wachten tot geïnteresseerde jouw contactformulier invullen of hun mobiel erbij pakken en een telefoontje plegen. Je kunt zelf aan de slag en potentiële klanten benaderen.

“Neem vaker de lead in het creëren van leads”

Maar hoe werkt de leadgeneratie software dan?

Zodra er iemand op je website land, herkent het softwareprogramma de bezoeker aan de hand van het IP adres welke is gekoppeld aan een database van Leadinfo. Het programma toont vervolgens de bedrijfsgegevens, het email-adres en de Linkedin profielen. Door de mogelijkheid om contact op te nemen met een geïnteresseerde bezoeker kun je ze net de drempel over helpen om verder in gesprek te gaan en eventuele onduidelijkheden de wereld uit helpen. Leadinfo toont ook welke pagina’s er zijn bezocht, hoe lang de websitebezoeker op een pagina is geweest en hoe vaak iemand je website al heeft bezocht, zo kun je direct bij het contact inspelen op hetgeen ze bezocht hebben of waar ze zijn afgehaakt.

Wanneer is Leadinfo interessant voor jou?

Leadinfo is een handige programma voor jouw bedrijf als je:

  • zakelijke klanten hebt
  • meer leads wil genereren
  • je potentiële klanten en geïnteresseerden over de drempel wil tillen
  • je bedrijfsverhaal graag telefonisch overbrengt
  • meer inzicht wil krijgen in wat voor soort bedrijven interesse tonen

En hoe zit het met privacy?

Het gebruik van Leadinfo is niet in strijd met de AVG wet. Leadinfo gebruikt het IP-adres en haalt daarbij de gegevens op van openbare bronnen zoals de Kamer van Koophandel. De gegevens worden door Leadinfo niet bewaard, echter verstrekt aan de klant.

Interesse in Leadinfo?

Dutchwebdesign is een partner van Leadinfo en kan je gemakkelijk helpen bij het aanmelden bij Leadinfo. Wil je ook gebruik maken van Leadinfo of wil je het eerst 2 weken gratis uitproberen? Neem dan contact op door te bellen naar: 076-5323619 of een mailtje te sturen naar info@dutchwebdesign.nl.