Terug naar blog overzicht

Dutchwebdesign start Socialmedia dienst

2 minuten leestijd

Artikel delen:


We krijgen vaak de vraag, Facebook, Twitter, wat moeten we ermee… .Dè kans voor ons om Socialmedia kanalen op te zetten voor onze klanten die in lijn zijn met de huisstijl. Vooraf wordt de socialmedia strategie besproken zodat de kanalen op een juiste en gestructureerde manier gebruikt worden.

Socialmedia is hot, ook Facebook. Het netwerk krijgt steeds meer leden en er is een trend zichtbaar dat steeds meer mensen overstappen van Hyves naar Facebook. Vooral mensen van 20 – 45 jaar gebruiken Facebook omdat het veel dynamischer is. Ook voor u als ondernemer is Facebook een interessant medium en dan gaat het niet over het plaatsen van advertenties.

Facebook is het ideale platform om klanten aan uw product te binden. Door het juiste gevoel te plaatsen via de website, winkels, producten en diensten kan er een community gevormd worden. Een zakelijke Facebook pagina (bijv. www.facebook.com/dutchwebdesign) kan vervolgens ingezet worden om leden van de Facebook community te laten profiteren van interessante kortingen en de community verder uit te bouwen. Deze kortingen kunnen worden aangeboden op verschillende creatieve manier. Eerste stap in onze Socialmedia dienst is samen met u bepalen wat u met Socialmedia wilt bereiken en wat de doelgroep is.

Wist u dat we de nieuwsmodule van uw website kunnen koppelen aan Facebook en Twitter zodat nieuwsberichten automatisch worden doorgeplaatst?

Bent u nieuwsgierig geworden? Meer informatie over onze Socialmedia dienst vindt u op onze website, https://www.dutchwebdesign.nl/social-media.html