Terug naar blog overzicht

Dit jaar weer op de Webwinkel Vakdagen!

5 minuten leestijd

2001_wwvdagen-blog

Artikel delen:


Ondanks de hectiek tijdens de voorbereidingen en de drukke eventdagen, hebben we vorig jaar erg genoten van de Webwinkel Vakdagen. Daarom hebben we meteen aan het einde van het webwinkel event een standplaats voor 2020 bemachtigd. Dezelfde plek als vorig jaar, want dat is ons goed bevallen. Je vindt ons weer achteraan met standnummer 139.

Wat voor event is het eigenlijk?

Voor degene die geen idee hebben wat voor beurs het is: de Webwinkel Vakdagen is de grootste e-commerce beurs van de Benelux. Woensdag 29 en donderdag 30 januari 2020 staan in het teken van webshops en alles wat daarbij komt kijken. Op deze beurs kun je 200 lezingen en keynotes bijwonen van zeer interessante sprekers en zijn er 280 exposanten aanwezig die tonen wat zij te bieden hebben op het gebied van e-commerce. Zo staan wij er ook met een DWD stand! 

Waarom zijn wij op deze beurs aanwezig?

Goede vraag. Dutchwebdesign groeit hard en er is veel passie om het nog verder te laten groeien. We willen onze skills en positieve e-commerce vibes graag reallife laten zien, naast de digitale wereld waarin we onszelf al positioneren. We vinden het belangrijk met jou als geïnteresseerde bezoeker / potentiële klant in gesprek te gaan over onze gedrevenheid en ons kunnen betreft converterende Magento 2 webshops. Waar doe je dat anders, dan op een beurs waar duizenden geïnteresseerden rondlopen! 

Maar hoe ga je ons vinden tussen de 280 andere stands?

Weer een goede vraag! Dutchwebdesign is te herkennen aan de kleuren: zwart, rood (van Magento) en blauw (van WordPress). Daarnaast zijn we fan van koeien, dus die zal je op ons drukwerk ook herkennen. Én er lopen een aantal loeisterke vakidioten rond in polo’s en vesten met het logo van Dutchwebdesign erop. Kun je ons toch nog niet vinden? Dan kun je altijd nog op zoek gaan naar het standnummer: 139.

Aanmelden voor de beurs

Zien we jou 29 of 30 januari op de Webwinkel Vakdagen in Utrecht? Schrijf je GRATIS in voor de beurs. We hopen je daar te verwelkomen met een kopje koffie en een koetjesreep of een blokje kaas. Tot dan!