Applicatie ontwikkeling Rotterdam

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvende intake gesprek of een kop koffie!

‘Wie bouwt de mooiste en krachtigste webapplicaties in Rotterdam?’, vraagt u zich waarschijnlijk op dit moment af. Ons antwoord op uw vraag is kort en eenvoudig: dat doet u zelf. Dutchwebdesign uit Rotterdam (DWD) zet uw verbeelding slechts om in maximale creativiteit, gebruiksgemak en vindbaarheid. Uiteraard ondersteund door smetteloze code. Onze medewerkers zijn hoog opgeleid waardoor wij uw applicatie op een gestructureerde en professionele manier ontwikkelen.

Wij houden daarnaast van eenvoud. Dit betekent dat u bij DWD alle mogelijke disciplines vindt die uw applicatie tot een succes maken. Zo mag u bijvoorbeeld vlijmscherpe kennis van internet (en social media) trends als vanzelfsprekend beschouwen, met daarnaast traditionele disciplines zoals:

concept en creatie – copy – strategy/social media/SEO – ontwikkeling en hosting, CMS – video en fotografie –  animatie & 3D – grafisch/dtp

 

Rotterdam

applicatie ontwikkeling rotterdam
Rotterdam is tot stad geworden door de opkomst van de textielindustrie, met name de wollenstoffenindustrie. Rijke families die hierachter stonden waren onder andere Mutsaerts, van de Kimmenade, Enneking, Van den Bergh, Mannaerts en Van Thiel. Met name de familie Mutsaers moet hier worden genoemd. Reeds in 1780 was er sprake van ene Norbertus Mutsaerts die drapenier was te Rotterdam. Deze familie ontwikkelde zich later tot een familie van wollenstoffenfabrikanten. De grondstof werd geleverd door de honderdduizenden heideschapen die in Noord-Brabant te vinden waren. Verdere factoren die Rotterdam aantrekkelijk maakten voor vestiging waren: (1) de daar aanwezige kennis en (2) de lage lonen.

 

Bekijk ons portfolio

Wilt u zien welke opdrachten Dutchwebdesign in het verleden heeft uitgevoerd? Neem dan een kijkje in ons portfolio. U zult er ook websites tegenkomen van andere ondernemers in Rotterdam.

Nieuwsgierig geworden?

DWD uit Rotterdam is een full service internet bureau en geen idee is te gek. En heeft u eigenlijk helemaal geen idee wat u wilt? Dan vinden wij dit nog leuker! Wij nodigen u van harte uit vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor, al is het maar om uw verbeelding te prikkelen met onze spontane ideeën. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvende intake gesprek of een kop koffie!