Applicatie ontwikkeling Breda

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvende intake gesprek of een kop koffie!


Of bel ons direct voor vragen
076-5323619

‘Wie bouwt de beste en mooiste webapplicaties in Breda?’, vraagt u zich waarschijnlijk op dit moment af. Ons antwoord op uw vraag is kort en eenvoudig: dat doet u zelf. Dutchwebdesign uit Breda (DWD) zet uw verbeelding slechts om in maximale creativiteit, gebruiksgemak en vindbaarheid. Uiteraard ondersteund door smetteloze code. Onze medewerkers zijn hoog opgeleid waardoor wij uw applicatie op een gestructureerde en professionele manier ontwikkelen.

Wij houden daarnaast van eenvoud. Dit betekent dat u bij DWD alle mogelijke disciplines vindt die uw applicatie tot een succes maken. Zo mag u bijvoorbeeld vlijmscherpe kennis van internet (en social media) trends als vanzelfsprekend beschouwen, met daarnaast traditionele disciplines zoals:

concept en creatie – copy – strategy/social media/SEO – ontwikkeling en hosting, CMS – video en fotografie –  animatie & 3D – grafisch/dtp

 

Breda

applicatie ontwikkeling breda
Breda verwerft stadsrechten in 1252 en is daarmee één van de eerste stadjes van noordelijk Brabant. Om het plaatsje goed te kunnen verdedigen, wordt het aan het begin van de 14e eeuw ommuurd. Rondom de stad liggen de singels. Op strategische punten staan houten wachttorentjes. Onder invloed van de Hollandse Edelman Jan van Polanen ontstaat een klein Middeleeuws stadje. Ziet u het voor u? Houten huizen. Herbergen. Druk bevolkt. Nauwe straatjes en deels onbestrate paden. Zonder riolering. U hoort het slaan der koperslagers. De ketellappers. De schoenmakers. U wandelt langs lakenwevers, mandenmakers en andere ambachtslieden. Tegenwoordig hoort u het getik van de Dutchwebdesigners die in Breda aan nieuwe pareltjes werken.

Breda is op dit moment met ruim 174.000 inwoners de negende stad van Nederland. Breda maakt deel uit van stedelijk netwerk BrabantStad. Van de Brabantse steden komt Breda direct na Eindhoven en Tilburg, die de grens van 200.000 inwoners al gepasseerd zijn.

Bekijk ons portfolio

Wilt u zien welke opdrachten Dutchwebdesign in het verleden heeft uitgevoerd? Neem dan een kijkje in ons portfolio. U zult er ook websites tegenkomen van andere ondernemers in Breda.

Nieuwsgierig geworden?

DWD uit Breda is een full service internet bureau en geen idee is te gek. En heeft u eigenlijk helemaal geen idee wat u wilt? Dan vinden wij dit nog leuker! Wij nodigen u van harte uit vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor, al is het maar om uw verbeelding te prikkelen met onze spontane ideeën. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact met ons op voor een offerte, vrijblijvend intake gesprek of een kop koffie!

* Verplicht

* Verplicht

Of bel ons direct voor vragen
076-5323619